Loading...

Om Os

EU Trading 2015 ApS

AdamRepair.dk

Din total leverandør indenfor reparation, reservedele og tilbehør
Din total leverandør indenfor reparation, reservedele og tilbehør

adamrepair.dk har beliggenhed i Storekøbenhavn -Toftegårds Alle 24, 2500 Valby, hvor vi har vores fysisk butik og salgsafdeling. Vi kan kontaktes, enten på e-mail info@adamrepair.dk eller telefon på 93 00 00 33 alle hverdage mellem kl. 10-18 og lørdag 10-17. Alle henvendelser over e-mail, besvares normalt inden 24 timer.

Ideen til adamrepair.dk opstod i 2002, adamrepair.dk har siden haft en fysisk forretning (butik) med fokus på reparation af mobiltelefoner/computere/MAC og salg af mobil og tilbehør.

smartphoneshop.dk blev registreret i 2012, under samme koncept, hvilket har ført os til, at vi fungerer som et troværdigt og veletableret virksomhed indenfor tele- reparation.

Vi, hos adamrepair.dk, har udover den fysiske butik indrettet os således, at vi også gerne vil udvikle os, og have et bedre udnyttelse af digitalisering og teknologiske udvikling, hvilket har ført os til, at lancere vores egen hjemmeside. Vores kunder har nu muligheden for, at shoppe på vores Webshop 24 timer i døgnet, hvor det er muligt at se priser og lagerbeholdning. Vi har stort kendskab til varerne og giver gerne råd og vejledning både før og efter købet. Vi arbejder løbende på at have de mest gængse varer på vores lager, og har et samarbejde med logistikcenter, hvorfra vi kan garantere dag-til-dag levering i hele landet og hurtig levering i Norden. Levering sker via Post nord, som er vores landsdækkende transportør.

Vores fokus ligger i, at være en stabil forhandler med speciale og kvalitets reservedele til alle de kendte teknologiske udstyr reservedele og solid leverandør på det danske markedet, og være hovedleverandør til virksomheder i Danmark og Norden, med et kvalitet der topper til konkurrencedygtige priser.

Hos adamrepair.dk sætter vi stor pris på kvalitet og service, og er altid klar til at hjælpe vores kunder med et smil. Med dette sagt, kan vi med prale med, at vi altid står inden for vores reparationer, og skulle der imod forventning opstå problemer, udskifter vi med glæde alle defekte dele. Vi tager også gerne ansvar for vores sendte produkter inden for rimelig tid.