Computer Reparation

Her kan du finde vores priser på reparation af  Macbook, iMac, Bærber og PC Station .

Computer Reparation i Valby

Vi kan tilbyde computer reparation af langt de fleste skader på din iMac – MacBook – Bærber eller station computer. reparation af en smadret skærm, defekt harddisk, defekte ram ,Motherboard, iC Lodning, eller noget helt andet.

Ingen computer holder for evigt, men når der opstår problemer, kommer man meget langt med en kyndig PC reparation fra en computer reparatør. Har man en stor og tung stationær PC, kan det være meget besværligt at skulle slæbe den ned på værkstedet, når den er gået i stykker – specielt hvis der er langt til værkstedet. Vi kan dog tilbyde det meste inden for computer reparation hos Adam Repair.

Erfaren computer reparatør

Der findes mange forskellige mærker når det kommer til computere – Lenovo, Asus, Acer og HP for bare at nævne et par – som alle har deres små forskellige finurligheder og opbygninger. Og det er uden at nævne forskellene på stationære, bærbare og all-in-one PC’er, for slet ikke at tale om custom-byggede PC’er. Der er altså stor variation, når det kommer til hvordan en PC er opbygget, og hvordan en computer reparation skal foretages.

Men bare rolig – vi har bred erfaring med at reparere computere, uanset mærke! Mere specifikt tilbyder vi reparation af:

  • Alle bærbare – uanset mærke
  • Alle stationære – uanset mærke
  • Alle all-in-one PC’er – uanset mærke
  • Microsoft Surface Pro

Vi kan derfor højst sandsynligt hjælpe dig med reparation af PC. Hvis du alligevel står og er i tvivl, om vi kan reparere din PC, så kontakt os endelig! Hos Adam Repair er vores computer reparatør er altid klar til at hjælpe dig.

Opgradering af computer

Ud over PC reparation, kan vi som du kan se her på siden også hjælpe dig med opgradering af din computer. En af de mest tilgængelige måder at opgradere computeren på, som vi oftest hjælper vores kunder med, er at opgradere RAM eller harddisken på computeren. Begge disse ting er relevante for alle typer PC, uanset om det er en almindelige stationær PC eller en gamer bærbar. Uanset hvilke ønsker du har til opgraderingen, så kontakt os allerede nu, så vi kan hjælpe dig på rette vej.

Hurtig computer reparation

Vi sørger altid for at arbejde så hurtigt som muligt på computerens problem, så du ikke skal undvære din computer alt for længe! Vi har indlevering af computere i vores butik i Valby, hvor vores butik også er placeret. I butikken kan du desuden købe computere, hardware og forbrugsstoffer – alt dette kan du også finde online her på siden til rigtig gode priser. Hos Adam Repair er vi eksperter i Mac og PC reparation. Når vores computer reparatør er færdig med din computer reparation, så kan du afhente computeren og tage den med hjem igen. På den måde kan du hurtigst muligt bruge din computer til det, du har lyst til.

Redning af data

Vi redder i 99% af alle tilfælde data fra din harddisk, hvis din computer skulle vise sig at være defekt.

På en eller to dage, kan vi efter dit uheld tilbyde dig en spritny maskine med alle dine gamle data, hvis en PC reparation ikke er tilstrækkelig. Vi installerer, konfigurerer og opsætter den nye maskine hjemme hos dig, og holder dig også i hånden efterfølgende.

Computer reparation – Book tid, eller kom forbi

Vi kan hjælpe dig med reparation af computer, uanset om du booker tid eller kommer forbi. Vi bestræber os altid på at finde en løsning så hurtigt som muligt, så du kan bruge din PC igen. Kom forbi vores butik i Valby, eller book tid her på siden, hvis du leder efter en hurtig PC reparation.
Computer reperation

Om os

Vi har beliggenhed i Storekøbenhavn -Toftegårds Alle 24, 2500 Valby, hvor vi har vores fysisk butik og salgsafdeling. Vi kan kontaktes, enten på e-mail info@adamrepair.dk eller telefon på 93 00 00 33 alle hverdage mellem kl. 10-18 og lørdag 10-15. Alle henvendelser over e-mail, besvares normalt inden 24 timer.

Ideen til adamrepair.dk opstod i 2019, adamrepair.dk har siden haft en fysisk forretning (butik) med fokus på reparation af mobiltelefoner-tablet-PC-MAC og salg af mobil og tilbehør.

AdamRepair.dk blev registreret i 2019, under samme koncept, hvilket har ført os til, at vi fungerer som et troværdigt .

Hos adamrepair.dk sætter vi stor pris på kvalitet og service, og er altid klar til at hjælpe vores kunder med et smil.