Vælg venligst din Mac Marker i oversigten nedenfor:

MacBook Pro REPARATION
MacBook Pro Reparation
MACBOOK AIR Reparation
MacBook Air Reparation
MACBOOK Reparation
MacBook 12" Reparation
iMAC Reparation
iMac Reparation

MacBook Pro Reparation i Valby

MacBook 12" Reparation i Valby

REPARATION AF MACBOOK

En defekt Mac-computer er for os ikke et sjældent syn. Hver dag hjælper vi mange kunder med reparation af deres MacBook, iMac og Mac mini på vores værksted i Herlev, som ikke ligger langt fra Roskilde. For MacBooks viser de fleste skader sig i form af defekte skærme, tastaturer som ikke virker, væskeskader eller batterier som trænger til en udskiftning.

Når det kommer til iMac og Mac mini viser skaderne sig typisk som indefrakommende skader – altså skader som ikke er selvforskyldte grundet tab eller væske. Her er skaderne typisk opstået grundet ganske almindelige slidtage, kortslutninger og pludselige strømafbrydelser. Men dette er naturligvis heller ikke et problem for os. Vi har stor erfaring med udskiftning og reparation af strømforsyninger, harddiske, RAM eller bundkort.

Du kan derfor trygt tage turen til valby for at få udført en reparation af din Mac, ligesom vi også har mange års erfaring med reparation af iPhone og iPad. Kort og godt tager vi os nærmest af alt med et æble på bagsiden.

Adam Repair Logo

OPGRADERING AF MACBOOK

Selvom vores navn siger Mac reparation, kan vi meget mere end kun dette. Vi hjælper også kunder med at puste nyt liv i deres gamle såvel som nye Mac-computere. Dette kunne blandt andet være i form af opgradering fra en gammel traditionel mekanisk harddisk til en ny og lynhurtig flash-baseret SSD, opgradering af RAM eller udskiftning af bundkort med større processor eller kraftigere grafikkort.

Det kan være en dyr fornøjelse at købe en helt ny MacBook, iMac eller Mac mini, hvorfor der oftest kan være mange penge at spare ved at opgradere sin nye eller gamle Mac-computer. På den måde garantere vi dig, at du nok skal få glæden tilbage ved at arbejde på din dyrebare Mac!

SUPPORT AF MACBOOK

Skulle du have brug for hjælp til din MacBook, iMac eller Mac mini, hjælper vi også gerne med dette. Vi tilbyder desværre ikke at komme hjem til dig i Valbyog hjælpe dig, men du skal være velkommen til at komme forbi vores værksted i Valby. Her løser vi alle problemstillinger, om du måtte have bøvl med opsætning af din Mail, installation af programmer, sikkerhedskopiering til skyen eller helt generelt opsætning af din Mac for den bedste brugeroplevelse.

Vores support har en fast lav timepris, hvor vi tager os god tid til at sætte dig ind i hvordan du bedst løser dine Mac-problemer, således du også fremadrettet er klædt på til at kunne håndtere lignende udfordringer. Vores support skal altså ikke kun være en god forretning for os, men også for dig.

Please Rate os