VÆLG ENHEDSMODEL

Vælg venligst din model i oversigten nedenfor at se mere reparationer:

Huawei reparation valby

Huawei Reparation i Valby – Kvalitet i særklasse

Hos AdamRepair er vi stolte over at kunne tilbyde Danmarks hurtigste service. Hos os går god service og tårnhøj kvalitet hånd i hånd med fair og konkurrencedygtige priser.

Vælg venligst din model i oversigten nedenfor at se mere reparationer:

Huawei P Serie Reparation

Huawei – en kineser med fart mod Europa

Mobilproducenten har hovedsæde i Shenzhen, som er beliggende i den sydøstlige del af Kina, hvor langt størstedelen af Kinas elektronikindustri er at finde. Huawei er den største kinesiske leverandør af netværks- og telekommunikationsudstyr. Virksomheden blev etableret i 1987, og har siden da vokset sig stor med et gigantisk antal af medarbejdere på verdensplan, og herunder særligt internt i Kina. Huawei producerer mobiltelefoner, tablets, SmartPhones og mobilbredbåndsmodem.

Huawei solgte i 2010 30 millioner mobiltelefoner, hvilket gjorde virksomheden til verdens niende største mobilproducent. Huawei er desuden også en dominerende spiller inden for mobilbredbåndsmodem, hvor de er markedsledende over ZTE fra Kina og Option fra Belgien.Vi oplever, at flere og flere mobilbrugere modtager Huawei produkter med stor tilfredshed, hvilket også understøttes af virksomhedens indtræden på det europæiske marked, som har været markant stigende. Det kan derfor forventes, at flere danskere i de kommende år vil bære en Huawei frem for de populære modeller som iPhone, Galaxy, Xperia og lignend

Design uden navn 72 Huawei Reparation
mobil reparation i valby