Computer Reparatør

Hos AdamRepair kan du får repareret din computer, hvad enten det er en PC, bærbar eller iMac. Vi har erfaringen og reservedelene til at ordne de fleste computere

Computer Reparatør i Valby

Hvis du befinder dig i København, så er AdamRepair din lokale computer reparatør. Vi kan tilbyde reparation og løsninger til de fleste skader og fejl på din bærbar, stationære, iMac eller MacBook. Er skærmen revnet, er grafikkortet stået af, eller oplever du andre fejl? Så kan vi højst sandsynligt hjælpe dig. 

Computere kan være langtidsholdbare, men det kan ske, at der er nogle komponenter i computeren, som stopper med at fungere. I så fald kan hjælp fra en computer reparatør være nødvendig. Så kan nogle af de utidssvarende eller defekte dele af computeren udskiftes, så den er så god som ny. Efter vi modtager den på værkstedet, sørger vi for, at den er repareret og klar igen så hurtigt som muligt. 

Computer reparatør til de fleste computere

De færreste computere er ens. For det første er der mange forskellige mærker, herunder Apple, Lenovo, ASUS, Acer og HP. Men de fleste computere er også opbygget forskelligt. Den store variation i komponenter, fejl og skader gør det derfor svært at forudsige, hvordan en computer kan repareres bedst. Der er også forskel mellem bærbare, stationære og all-in-one PC’er.

Vi har som computer reparatør indgående kendskab til en lang række computermærker og ikke mindst erfaring med at reparere dem. Konkret tilbyder vi reparation af: 

  • Alle bærbare – uanset mærke
  • Alle stationære – uanset mærke
  • Alle all-in-one PC’er – uanset mærke
  • Microsoft Surface Pro

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan reparere din computer, så kontakt os endelig. Vi er klar til at hjælpe dig og besvare alle de spørgsmål, du har angående computer reparation. 

Opgradering af computer

Vi udmærker os ikke bare ved at være computer reparatør. Vi kan tilbyde en lang række tekniske løsninger til computere. Vi kan derfor også sørge for, at din computer skal opgraderes

Vi kan, som du kan se her på siden, også hjælpe dig med opgradering af din computer. Har du brug for en ny harddisk med mere plads, opgradere din RAM, eller mangler du hjælp til opgradering til et nyt grafikkort eller CPU, som er mere kraftfuld? Mange af disse løsninger er relevante for alle slags computerejere, uanset om du skal bruge computeren til gaming, arbejde eller anden brug. 

Vi bestræber os på at imødekomme alle ønsker til opgraderingen, og vi besvarer gerne dine spørgsmål. 

Effektiv computer reparatør

Vores computer reparatør sørger altid for at være hurtige og effektive i deres reparation af computere. Når du indleverer din computer, vil vi gøre vores for, at den er klar til afhentning hurtigst muligt. Det kommer selvfølgelig an på, hvilket problemet din computer er ramt af. 
Du kan indlevere din computer i vores butik i Valby, hvor du også kan købe nye computere, reservedele, hardware og andre dele til din computer. Vi har indlevering af computere i vores butik i Holbæk, hvor vores butik også er placeret. 

Redning af data

Når vi reparerer din PC, så sørger vi for at redde alle dine data fra din harddisk, hvis din computer er defekt. 

Vi sørger for at overføre dine vigtige data til en ny maskine, hvor vi installerer og opsætter computeren, så den er klar til brug. Skulle du have spørgsmål undervejs, vil vi gøre vores bedste for at besvare dine dem.

Computer reperation

Om os

Vi har beliggenhed i Storekøbenhavn -Toftegårds Alle 24, 2500 Valby, hvor vi har vores fysisk butik og salgsafdeling. Vi kan kontaktes, enten på e-mail info@adamrepair.dk eller telefon på 93 00 00 33 alle hverdage mellem kl. 10-18 og lørdag 10-15. Alle henvendelser over e-mail, besvares normalt inden 24 timer.

Ideen til adamrepair.dk opstod i 2019, adamrepair.dk har siden haft en fysisk forretning (butik) med fokus på reparation af mobiltelefoner-tablet-PC-MAC og salg af mobil og tilbehør.

AdamRepair.dk blev registreret i 2019, under samme koncept, hvilket har ført os til, at vi fungerer som et troværdigt .

Hos adamrepair.dk sætter vi stor pris på kvalitet og service, og er altid klar til at hjælpe vores kunder med et smil.

5/5