Huawei Y6 2019 Reparation

Huawei Y6 2019 Reparation - Prisliste

Hos AdamRepair er vi eksperter i at udskifte reservedele på din Huawei Y6 2019 Reparation. Vi har super dygtige teknikere der kan skifte alt fra hhv. udskiftning af Batteri, skærmskift , Højtaler, knapper , iC Lodning ,eller noget helt andet. Vi tilbyder desuden også garanti på alle vores reparationer og sikre dig at du kun bliver glad for den Kvalitet, pris og reparationstid hos os.
Kan du ikke finde dit mærke eller model på vores hjemmeside, betyder det ikke vi ikke kan reparere den. Derimod skal du sende os en e-mail på info@adamrepair.dk med model, mærke og fejlbeskrivelse. Herefter vil vi hurtigst muligt komme med pris og leveringstid.
iconReparationprisTid
Skærm ( Oem)499 kr.1 time
Skærm (Orginal)699 kr.1 time
fjern Google konto399 kr.2 timer
Batteri399 kr.1 time
Bagcover ( inkl. ramme )499 kr.1 timer
Ladestik399 kr.20 min
Software199 kr.20 min
Vandskade399 kr.1 timer
FejlsøgningGratis20 min
IC Lodning599 kr.1-3 dag

Reparation af Huawei Y6 2019

Hos Adam Repair tilbyder vi reparation af Huawei Y6 og de fleste andre modeller fra Huawei. Er din telefon gået i stykker? Vi kan hjælpe med det meste. Vi kan tilbyde alt fra skærmskift, nyt batteri til opdatering af software. Hvis du har været ramt af uheld, så er Adam Repair det rette sted at henvende sig. 

Vi reparerer, mens du venter

Vi bestræber os altid på at udskifte din skærm eller reparere andre dele af telefonen så hurtigt som muligt. Det gælder også, hvis du kommer forbi uden tidsbestilling. Du kan derfor gå en tur og vente i butikken, mens vi laver reparation af din Huawei Y6 2019. Normalt er din telefon færdigrepareret ca. 20 minutter, efter du har trådt ind i butikken. 

Skærmskift og batteriskifte 

Skærmskifte og skift af batteri er to af de mest normale behov, som vores kunder har – uanset telefon. Når du kommer ind med din Huawei-telefon, kan du være sikker på, at vi udfører skiftet hurtigt og effektivt, så du atter kan bruge din telefon, som du vil. 
adam repair
Vælg andre Reparation
Computer reperation
Se Computer Priser
mobil reparation
Se Mobil Priser
tablet-ipad reparation
Se Tablet Priser
smartwatch reparation
Se iWatch Priser