MacBook Reparation i Valby – Kvalitet i særklasse

Hos AdamRepair er vi stolte over at kunne tilbyde Danmarks hurtigste service. Hos os går god service og tårnhøj kvalitet hånd i hånd med fair og konkurrencedygtige priser. Det gælder også, når du skal have foretaget en Macbook reparation.

Vælg venligst din model i oversigten nedenfor at se mere reparationer:

MacBook 12" Reparation i Valby

Reparationpris
FejlsøgningGratis
Skærm ( original )4000 kr.
Batteri1499 kr.
MacOs Software Installation500 kr.
Tastatur2000 kr.
Trackpad800 kr.
Ladestik800 kr.
Jackstik800 kr.
Højttaler1000 kr.
fjern Kode (u. data tab)500 kr.
Slå firmwareadgangskode fra1000 kr.
Virus/Malware Fjernelse500 kr.
Backup af data500 kr.
Vandskadefra 1000 kr.
IC Lodningfra 1000 kr.

Modeler: A1534

Macbook reparation af højeste kvalitet

Har du en Macbook, der ikke virker som den skal? Så kan en Macbook reparation være svaret! En defekt Mac-computer er for os ikke et sjældent syn. Hver dag hjælper vi mange kunder med reparation af MacBook, iMac og Mac mini på vores værksted i Valby, som ikke ligger langt fra Roskilde. For MacBooks viser de fleste skader sig i form af defekte skærme, tastaturer som ikke virker, væskeskader eller batterier som trænger til en udskiftning. Heldigvis kan vi hjælp med en Macbook reparation, hvor vi undersøger alle dele af enheden. Vi stopper ikke, før vi har fundet roden til problemer, så vi kan få diagnosticeret problemet og repareret enheden. 

Mange af skaderne på din Macbook skyldes typisk ganske almindelig slidtage, kortslutninger og pludselige strømafbrydelser. Men dette er naturligvis heller ikke et problem for os, da vi som regel kan håndtere alt ved en Macbook reparation. Vi har stor erfaring med udskiftning og reparation af strømforsyninger, harddiske, RAM eller bundkort på Macbook og andre enheder.

Du kan derfor trygt tage turen til Valby for at få udført en reparation af Macbook, Mac eller andre Apple-enheder. Vi har nemlig også mange års erfaring med reparation af iPhone og iPad. Kort og godt tager vi os nærmest af alt med et æble på bagsiden.

Lynhurtig reparation af Macbook

Når du får foretaget en reparation af din Macbook hos Adam Repair, så skal du ikke vente længe. Vi bestræber os på at have din enhed klar inden en time. Men det kommer selvfølgelig an på, hvilken type reparation du skal have. Det vigtigste er, at din Macbook er klar til brug, når vi har udført den Macbook reparation, du har behov for. 

Adam Repair Logo

Opgradering af Macbook

Sommetider er det ikke blot en Macbook reparation eller udskiftning af enheden, som der er brug for. Det kan være, at enheden blot skal opgraderes. Vi hjælper nemlig også kunder med at puste nyt liv i deres gamle såvel som nye Mac-computere. Dette kunne blandt andet være i form af opgradering fra en gammel traditionel mekanisk harddisk til en ny og lynhurtig flash-baseret SSD, opgradering af RAM eller udskiftning af bundkort med større processor eller kraftigere grafikkort.

Det kan være en dyr fornøjelse at købe en helt ny MacBook, iMac eller Mac mini, hvorfor der oftest kan være mange penge at spare ved at opgradere sin nye eller gamle Mac-computer. En Macbook reparation eller opgradering kan derfor være en god vej til at gøre dig store besparelser, så du ikke skal erhverve dig en helt ny Macbook. På den måde garantere vi dig, at du nok skal få glæden tilbage ved at arbejde på din dyrebare Mac!

MACBOOK SUPPORT

Sommetider er købet af en ny enhed eller en Macbook reparation ikke nødvendigt. Du kan f.eks. have behov for at vide, hvordan man benytter enheden. Skulle du have brug for hjælp til din MacBook, iMac eller Mac mini, hjælper vi også gerne med dette. Vi tilbyder desværre ikke at komme hjem til dig i Valby og hjælpe dig, men du skal være velkommen til at komme forbi vores værksted i Valby. Her løser vi alle problemstillinger, om du måtte have bøvl med opsætning af din Mail, installation af programmer, sikkerhedskopiering til skyen eller helt generelt opsætning af din Mac for den bedste brugeroplevelse.

Vores support har en fast lav timepris, hvor vi tager os god tid til at sætte dig ind i hvordan du bedst løser dine Mac-problemer, således du også fremadrettet er klædt på til at kunne håndtere lignende udfordringer. Vores support skal altså ikke kun være en god forretning for os, men også for dig.