Mobil Reparation

Mobil Reparation i Valby

Vi kan tilbyde mobil reparation af langt de fleste skader på din Smartphone (iPhone – Samsung – Huawei – OnePlus – Sony – LG – Nokia – HTC  eller Andre Brand. Vi har super dygtige teknikere der kan skifte alt fra hhv. udskiftning af Batteri, skærm, Højtaler, knapper , iC Lodning eller noget helt andet.

Vælg venligst din Mobile Marker i oversigten nedenfor:

Apple reparation valby
iPhone Reparation
samsung reparation
Samsung Reparation
Huawei reparation valby
Huawei Reparation
Oneplus reparation valby
OnePlus Reparation
Sony reparation valby
Sony Reparation
Google Pixel Reparation
xiaomi-reparation
xiaomi Reparation
Oppo-Reparation
Oppo Reparation

Fakta om mobil reparation

Mobil reperation
adam repair

Smartphone-reparationer – få din telefon til at fungere fejlfrit igen

Brug for en mobil reparation?  Kom forbi en af vores butikker, book en tid og få en professionel mobil reparation af din telefon – iPhone 5, iPhone 6 eller en anden smartphone.

Vi reparerer alle smartphones i vores pålidelige værksted. Du skal blot booke den mobiltelefon-reparation, som du har brug for. Du kan også udnytte vores Walk-in reparationsservice.

Hos os kan du finde en række af gode services, der indebærer reparation af mobiler eller tablets, iPhone reparationer, iPads, Samsung tablets eller andre tablet reparationer. 

Men frem for alt er den det vigtigste kommunikationsværktøj! Gennem chat-apps såsom WhatsApp og Viber samt sociale medier som Facebook og Instagram har du konstant kontakt med venner, kolleger og familie. Hvis mobiltelefonen er smadret eller beskadiget, bliver brugen vanskelig.

Hvis du har brug for hurtig og professionel hjælp fra en ekspert, er du altså landet ret! Vi tilbyder reparation af Apple iPhones og andre telefoner, samt iPads og tablet reparationer til virkelig gode priser. Vi tilbyder også en hurtig service og andre gode fordele inkl. dag-til-dag levering. Vores team har mange års erfaring med reparation af Apple produkter, udskiftning af iPhone dele samt en masse andre mobilreparationer af diverse mærker. Vi tilbyder mobil reparation af langt de fleste mærker. 

Vidste du?..

Skal mobilen skiftes ud, eller trænger du til en mobil reparation?

Tabte du din mobiltelefon, som nu er gået i stykker? Har du ved et uheld tabt mobiltelefonen, så skærmen er ødelagt? Trænger du til en mobil skærm reparation? Vores reparatører udfører en udskiftning af skærmen på sikker vis og til en rimelig pris, så du kan nyde en ny skærm med lyse farver igen.

Ud over at bruge reservedele af høj kvalitet får du også 2-års garanti på dem. Få en udskiftning af iPhone-, Samsung- eller Huawei-skærmen, samt masser af andre mærker. Hvis en mobil reparation ikke er tilstrækkeligt, og din mobil ikke står til at redde, eller hvis du blot ønsker at købe en ny, så kan du også finde en billig mobil blandt vores store udvalg.

 

Udskiftning af batteriet – Væk med det beskadigede batteri!

Kan du ikke oplade din mobil længere? Aflades det hurtigt? I dette tilfælde skal du have udskiftet batteriet. På værkstedet erstatter vi det gamle med et nyt, overkommeligt og hurtigt batteri.

Du kan booke din mobil reparation hurtigt og let på vores hjemmeside. Hvis du imidlertid er i København eller Hillerød, kan du også bruge vores Walk-in service.

iPhone mobil Reparation i Valby
Samsung reparation

Book en tid idag..

Hvad er der galt med din mobil? – Book en fejlfinding!

Kan I hjælpe mig med at finde ud af, hvad der er galt med min iPhone? Ja, og vi kan hjælpe dig med enhver smartphone, du skulle eje. Nogle gange ved man ikke, hvad der er galt med mobiltelefonen. I så fald kan du indsende din enhed til mobil reparation og diagnose, hvorefter vi vil undersøge den nærmere og give dig oplysninger om, hvad der skal udskiftes og repareres, samt hvad denne service kommer til at koste.

 

Kamera-udskiftning og mere – Nyd din mobiltelefon igen!

Uanset om det er dit bag- eller selfiekamera, der er ødelagt, så kan vi ordne det. Der er også en række andre problemer som kan opstå på din smartphone, hvor en mobil reparation er påkrævet.

 

Adam Repair Logo

Hurtige spørgsmål og svar om mobil reparation

  1. Kan jeg få en reparation til enhver mobil? Ja, på vores værksted kan du få alle slags reparationer til alle modeller af mobiltelefoner.
  2. Hvilke skader på mobilen kan repareres? Næsten alle skader på mobilen kan repareres. De mest udførte reparationer er knuste skærme, batteriudskiftning, vandskader, udskiftning af bagcoveret og kamerareparationer, men der er også andre.
  3. Får jeg garanti på reservedelene og reparationen? Hos os får du 6 måneders garanti på reparationen og 2 års garanti på reservedelene. Sørg altid for at købe en reparation med garanti.
  4. Kan bundkortet repareres? Den eneste måde at få adgang til, fjerne, reparere eller udskifte de små chips på telefonens bundkort, er ved at bruge værktøjer, der er lavet specielt til mikro-lodning.