Reparation af mobil​

reservedele

Reparation af mobil

Har du problemer med din mobil? Hvis din mobil er gået i stykker kan det i nogle tilfælde være meget billigere at reparere den, frem for at skulle ud og købe en helt ny. Det afhænger til dels af hvad præcist der er problemet, samt hvor gammel din mobil egentlig er. Der kan være flere forskellige løsninger alt afhængigt af det specifikke problem som du oplever. Nedenfor har vi nævnt et par af de mest normale problemer som folk kommer ud for, og hvad man kan gøre i den situation.

nyt batteri til mobil

Nyt batteri til mobil !

Hvis du har oplevet at din mobil ikke gider at lade op mere, at den hurtigt løber tør for batteri, selv efter du lige har haft den til opladning hele natten, eller har andre problemer med batteriet kan det være smart at reparere i stedet for at smide telefonen ud. Nogle mobiler lader dig faktisk selve skifte batteriet ud, men i mange tilfælde kræver det en tekniker der kan fjerne det gamle batteri på en sikker måde, og finde en korrekt erstatning der passer til din model og årgang.
Når det gælder batteriet bør du altid oplade til 100%, men kablet bør fjernes lige så snart din telefon er færdig med at lade. Det kan nemlig dræne på batteriets kapacitet hvis du bliver ved med at lade. Det er også en god idé at oplade langsomt over natten i stedet for at bruge de nye og hurtige lade funktioner, hvis du altså har tiden til det.

skærmskift ny skærm

Ny skærm til mobil

Hvis din skærm er gået i stykker kan du ofte spare mange penge ved at få den repareret i stedet for at smide den ud og købe en helt ny mobil. Det kræver som regel et sted mellem en halv time til et par timer for teknikeren at skifte skærmen ud, og så får du din egen mobil tilbage, med alle dine apps, kontakter og alt det andet som du har gemt på telefonen gennem tiden.

tilbehør

Gode råd

Det er altid en god idé at beskytte sin mobil med et cover, så kan du forlænge din telefons levetid. Husk at det ikke er alle mobilcovers der beskytter mod brud på skærmen, så vælg et cover der ikke kun hjælper mod ridser, men faktisk har stærk støtte.

Garantti !​

Du har 2 års reklamationsret på varer købt eller Reparation hos os.

Erhvervsaftale

Hos os sætter vi en dyd i at kunne tilbyde at være forhandler til forskellige virksomheder. Skal du til at drive virksomhed, eller mangler du vare til din nuværende butik? Vi tilbyder forskellige variationer af forhandleraftaler - heriblandt

Vælg venligst din Mobile Marker i oversigten nedenfor:

Apple reparation valby
iPhone Reparation
samsung reparation
Samsung Reparation
Huawei reparation valby
Huawei Reparation
Oneplus reparation valby
OnePlus Reparation
Google Pixel Reparation
xiaomi-reparation
xiaomi Reparation
Sony reparation valby
Sony Reparation
Oppo-Reparation
Oppo Reparation

Kontakt os for Andre Marker